Diners

Sabadell estrena una pizzeria a domicili

L'establiment de Pizzamarket està situat al carrer de Marquès de Comillas, 23 / LLUÍS FRANCO

Pizzamarket desembarca a Sabadell. L’empresa dedicada a l’elaboració i entrega de pizzes artesanes a domicili ha obert un establiment al carrer de Marquès de Comillas, 23. Es tracta de la pizzeria número 15 de la companyia, el seu onzè local a Catalunya; en tenen quatre més a la Comunitat de Madrid.

Pizzamarket disposa de 22 tipus diferents de pizzes —tot i que també hi ha la possibilitat de demanar pizzes al gust—, a més de comptar amb una àmplia oferta d’amanides, sandvitxos i postres. Les comandes es poden fer a través del telèfon 93 393 01 61, l’aplicació de la companyia o el seu web. D’altra banda, Pizzamarket també ofereix un servei de take away, així com la possibilitat de menjar al local, ja que disposa de dues taules en el seu interior.

Pizzamarket disposa de 22 tipus de pizzes diferents / LLUÍS FRANCO

Des de la companyia expliquen que han escollit Sabadell per l’elevat nombre de clients potencials que poden tenir. “Molta gent ja ens coneix dels locals que tenim a Barcelona. En les dues setmanes que fa que hem obert la pizzeria hem tingut molt bona acollida. A Sabadell hi ha moltes famílies i això és positiu per nosaltres”, asseguren.

L’establiment obre de dilluns a dijous de 12:30 a 15:30 h, i de 19 a 23 h; així com de divendres a diumenge de 12:30 a 16 h, i de 18:30 a 23:30 h.

15 pizzeries en total

Així mateix, abans de la pandèmia, Pizzamarket estava formada per quatre establiments, amb un centre de producció compartit a Esplugues des del qual es preparen els ingredients per a tots ells. Ara, però, ja compta amb 15 locals en total i gairebé 200 treballadors. Pizzamarket, que va obrir fa uns deu anys, va tancar el 2021 amb uns nou milions d’euros de facturació.

La pizzeria té repartidors propis / LLUÍS FRANCO

“L’arribada del nou virus va disparar els lliuraments de menjar a domicili. Vam créixer molt i encara seguim la mateixa dinàmica”, expliquen des de Pizzamarket.

Comentaris
To Top