El teu defensor

El teu defensor: “El carrer de Portugal és molt poc accessible”

EL TEU DEFENSOR

El D.S. està compromès amb tu. En moments d’incertesa, el periodisme és més necessari que mai. Per aquest motiu, hem engegat aquesta nova secció, pensada per i per a vosaltres. Podeu fer-nos arribar els vostres dubtes, suggeriments o reclamacions. Volem conèixer el teu cas i buscar-hi una solució plegats. Cada dissabte, rebrem les vostres històries. Tu ho expliques, el D.S. respon. Ens pots contactar per correu electrònic a [email protected]

Uns veïns del carrer de Portugal alerten de la poca accessibilitat del seu carrer i demanen també un reforç de la neteja. L’Ajuntament estudia actuacions de millora en l’asfaltat i planteja reforçar la neteja al carrer, com demanen els veïns.

“Molt poc accessible”

La Mariona V., veïna del carrer Portugal de Sabadell, ens fa arribar una queixa que fa temps que preocupa els veïns d’aquest carrer. La Mariona, en representació d’altres residents de la zona, alerta de la “impracticable accessibilitat de les voreres i de la brutícia del carrer”. Segons coincideixen els diferents veïns, les voreres del carrer Portugal “són un perill”.

De fet, assenyalen que els camions de les escombraries i cotxes es veuen obligats a passar per sobre de la vorera perquè és un carrer massa estret i “acaben destrossant les voreres”. I afegeixen que, en conseqüència, “els vianants hem d’anar per l’asfalt, ja que anar per la vorera implica torçar-te un turmell”, lamenta.

La veïna sosté que això genera molta inseguretat als vianants i destaca que és la molt complicat transitar per la vorera amb cotxet, cadira de rodes, carret de la compra o bastó. En aquest sentit, els veïns reclamen que es renovin les voreres o bé que es reubiquin les escombraries. “Si cal, per exemple, podrien anar situades a la carretera de Barcelona”, proposa la Mariona V. 

/ CEDIDA

L’Ajuntament contempla millores

El teu defensor ha contactat amb l’Ajuntament de Sabadell per poder reclamar una resposta. Fonts institucionals asseguren conèixer la problemàtica del carrer de Portugal: “Sabem que, per les seves dimensions, es generen aquestes situacions”, sostenen. En aquest sentit, han afirmat al Diari que a hores d’ara estan estudiant les actuacions de millora d’asfaltat.

Paral·lelament, les mateixes fonts avancen que està previst reforçar la neteja a aquesta zona “per evitar aquest sensació de brutícia”. Tot i així, adverteixen que la possible peatonalització forma part d’un projecte més ampli que “no és immediat” i que només es pot abordar de manera conjunta a tota la zona.

El D.S. continuarà informant de les novetats que s’acordin per aquest carrer. En tot cas, si detecteu incidències al carrer, recordem que es pot avisar directament l’Ajuntament a través de l’aplicació Sabadell Espai Públic, que demana un registre i es pot seleccionar el tipus d’incidència que es vol denunciar.

Comentaris
To Top