Diners

El Vapor Llonch preveu atendre 125 persones per ajudar-les a trobar feina

L’edifici del Vapor Llonch on està situat l’Oficina d’Atenció a l’Emprenedor i l’Autònom, que també disposa d’un Punt d’Atenció a l’Emprenedor
El Vapor Llonch disposa d’una sala habilitada en què es pot dur a terme el programa per ajudar persones a trobar feina / LLUÍS FRANCO

El Vapor Llonch compta amb una sala habilitada en què les persones en atur que hi accedeixen compten amb el suport tècnic de professionals que les assessoren i les acompanyen per trobar un lloc de feina.

A les persones participants se les incentiva i se les motiva per presentar les seves candidatures al màxim d’ofertes de feina atenent el seu objectiu professional i l’adequació del seu perfil a les demandes de les empreses. Es treballa la identitat i marca personal o el currículum per adaptar-lo al perfil i a les característiques del lloc de treball al qual es vol optar, incloent-hi aquells aspectes que donen un valor afegit a les candidatures. El servei no té cap cost per a les persones usuàries.

Per mantenir aquest any l’espai en funcionament, la Junta de Govern va acceptar ahir la subvenció atorgada per la Generalitat de Catalunya, per un import de 64.850 euros. Per accedir-hi, les persones interessades s’han d’adreçar a l’Oficina de Treball i sol·licitar la derivació al Programa Espais de Recerca de Feina.

Comentaris
To Top