ESPORTS

El Sabadell és un tsunami imparable que destrossa el líder (0-3)

Vilareal b- sabadell

El CE Sabadell fa una exhibició espectacular i amb 13 minuts màgics sentencia el partit per allargar una ratxa històrica

Els arlequinats comparteixen l'alegria amb els seus seguidors després del 0-2 / Lluís Franco

La ratxa no té aturador. Ni el líder ha pogut amb un Sabadell excels, impressionant. El conjunt arlequinat s’ha convertit en un tsunami i amb 13 minuts màgics ha destrossat el Vila-real B entre l’eufòria dels 200 seguidors sabadellencs. Una exhibició històrica que trenca una dinàmica negativa al Mini Estadi groguet, iguala els 12 partits sense perdre de la temporada 83/84 i confirma la progressió imparable cap amunt. Somiar amb el play-off és possible jugant així.

Munitis gairebé ha repetit l’onze que va imposar-se a la UE Costa Brava, amb l’únic canvi d’Aarón Rey per Néstor. Amb una pressió molt alta a dalt, el conjunt arlequinat ha sabut incomodar el joc del filial groguet, basat en la possessió. L’ha tingut l’equip de Miguel Alvarez, però sense inquietar Emilio Bernad. Només un xut del seu golejador Aranda fora.

Ha estat una primera meitat molt tàctica, molt tancada. Ambdós equips han imposat la seva fortalesa defensiva sense concedir gairebé res. El Sabadell ha sortit endollat, marcant la línia amb contundència. El tàndem Aguza-Iago Indias ha fet una feina impressionant al mig del camp, desconnectant l’habitual joc associatiu del filial groguet, El sistema defensiu arlequinat ha funcionat de manera impecable. Teo Quintero, sensacional, no ha donat cap opció a Aranda. Només ha faltat més precisió a l’hora de sortir al contracop. Un parell d’arribades de Xavi Boniquet i Aarón han generat dubtes. Jacobo no ha arribat a una centrada del ’10’ arlequinat en la millor opció d’atac.

La tònica d’igualtat s’ha trencat de manera espectacular en un inici fulgurant de segona part del Sabadell. En 13 minuts ha fet tres gols. Jacobo ha obert la llauna afusellant Iker Alvarez després d’una gran assistència d’Aarón Rey. Encara no s’havia recuperat del cop el filial quan el porter local ha comès una greu errada en el control i Jacobo ha cedit en safata a Kaxe el 0-2. I el 0-3 ha estat un llançament directe de falta de Xavi Boniquet des del lateral que ha sorprès Iker, qui ha tingut una desafortunada tarda entre l’eufòria incontenible dels 200 seguidors arlequinats situats precisament darrere d’aquesta porteria. Festa absoluta.

El Sabadell ha estat un tsunami devastador, fruit de la confiança, el seu estat d’ànim i una condició física envejable. Tot i el seu avantatge, ha mantingut un ritme altíssim i no ha caigut en la temptació de tancar-se. Ha cedit metres, però controlant sempre el partit i fins i tot ha gaudit d’un parell de bones oportunitats per fer el 0-4. Munitis ha mogut la banqueta i el Sabadell ha acabat el partit de manera majestuosa, dominant el joc al seu gust davant un líder totalment impotent.

Fitxa Tècnica

Vila-real B: Iker Alvarez; Lanchi, De la Fuente, Martín Pascual, Tasende, Pablo Iñíguez (Nikita, m. 62), Collado (Alex Forés, m. 62), Pacheco, Aranda (Leal m. 88), Carlo Adriano (Goujón, m. 78) i Lozano (Alonso, m. 78).

Sabadell: Emilio Bernad; Muguruza, Aleix Coch, Teo Quintero, Caballo, Iago Indias (Facu, m. 88), Jacobo (Moha, m. 88), Aguza, Kaxe (Néstor, m. 74), Xavi Boniquet (Dani Sánchez, m. 74) i Aarón Rey (Sergi Altimira, m. 82).

Àrbitre: Pablo Morales Moreno (Comitè andalús). Grogues: De la Fuente; Jacobo Xavi Boniquet, Aguza.

Gols: 0-1, minut 46: Jacobo; 0-2, minut 55: Kaxe; 0-3, minut 58: Xavi Boniquet.

Incidències: Mini Estadi de la Ciutat Esportiva Vila-real. Uns 1.000 espectadors, amb presència de 200 seguidors arlequinats.

Munitis: “Me n’alegro per l’afició, però només puc pensar en el present”

Comentaris
To Top