Diners

Cross Funcional 30′ obre el seu segon gimnàs a Sabadell

El nou establiment és un espai pensat per acollir entrenaments funcionals / LLUÍS CLOTET

La cadena de gimnasos Cross Funcional 30’ obre aquest dilluns, dia 7 de març, el seu segon gimnàs a Sabadell. El nou centre està situat al carrer de Sant Oleguer, 46, i compta amb una superfície de 320 metres quadrats. Es tracta, doncs, d’un 60% més de capacitat que la resta de gimnasos de l’empresa —en tenen cinc en total repartits per l’Estat, tot i que només tres són propis.

Això sí, el nou establiment no es tracta d’un gimnàs convencional, sinó que és boutique, és a dir, és un espai pensat per acollir entrenaments funcionals i amb el propi pes corporal, sense màquines de fitness i musculació. A més, les sales són ajustades a la necessitat real i el centre també disposa de zones d’oci i descans.

D’aquesta manera, Cross Funcional 30’ emprèn el seu pla d’expansió previst per a aquest 2022. L’objectiu de la companyia és incrementar en un 60% la seva xifra de clients i la facturació.

El gimnàs està situat al carrer de Sant Oleguer, 46 / LLUÍS CLOTET

De mitjana, en un gimnàs de Cross Funcional 30’, on solen haver-hi prop de 150 abonats, poden entrenar a la vegada entre 12 i 15 persones. Amb el nou centre, es podran organitzar sessions de fins a 20 o 22 persones alhora.

Sabadell, on va néixer Cross Funcional 30′

Sabadell va ser la localitat triada per l’impulsor de la cadena, Javier Ureña, per a albergar el primer establiment de Cross Funcional 30’, ara fa vuit anys. En l’actualitat, el centre es troba a la Ronda Ponent, 45. Des de feia dos mesos no podia acollir la gran demanda de clients, segons l’empresa.

L’impulsor de la cadena, Javier Ureña / LLUÍS CLOTET

Així mateix, la cadena va iniciar el 2019 el projecte d’expansió a través de franquícies, arribant a inaugurar dos clubs franquiciats a Terrassa i Alacant, i dos més a Barcelona i Cerdanyola del Vallès el 2020. L’última franquícia, oberta la passada primavera a Irun, ha permès a Cross Funcional 30’ desembarcar al País Basc. Actualment, compta amb els dos centres propis de Sabadell i Terrassa, al qual se sumarà aviat el segon a Sabadell.

Ureña no descarta continuar augmentant la xifra de centres propis en un futur. Així i tot, de moment, els plans de la cadena impliquen reprendre l’expansió mitjançant franquícia. Cross Funcional 30’ té previst desembarcar a Madrid. Segons la cadena, els gimnasos d’entrenament funcional tenen una demanda creixent.

Comentaris
To Top