ESPORTS

La RFEF garanteix els ingressos per televisió als clubs

Partit Sabadell-At. Balears

La plataforma Fuchs Sports assegura en un comunicat que oferirà els partits de manera gratuïta a través del seu web

Imatge del partit Sabadell-At. Balears a la Nova Creu Alta / Ll. Franco

La reunió de la Federació Espanyola de futbol i els clubs de la Primera RFEF, entre els quals es trobava el Centre d’Esports representat pel seu director general, Bruno Batlle, ha deixat palès l’ambient enrarit que es viu en aquesta categoria. Una de les principals preocupacions era el tema dels drets televisius després que Fuchs Sports trenqués de manera unilateral la relació amb Footers, la plataforma que oferia els partits fins ara. El president de la Federació, Luis Rubiales, ha admès que els drets ja no estan a les seves mans i no poden decidir, però també ha garantit les quantitats pactades a través de la mateixa Federació a principi de temporada, uns 235.000 euros per cada club.

La propietària dels drets és l’OTT luxemburguessa Fuchs Sports, que operava a través de Footers, i ara ha comunicat la seva intenció de retransmetre els partits de la Primera RFEF de manera gratuïta fins a final de temporada. En principi, es podran veure a la seva pàgina web fuchs-sports.com i ja estan anunciats els duels del divendres i el cap de setmana. De totes maneres, els clubs ho han posat en dubte i han expressat el seu escepticisme.

Les discrepàncies també s’han disparat amb la creació d’una Associació de la Tercera Categoria Nacional formada per cinc clubs. Rubiales s’ha mostrat taxatiu i segons explica la pàgina web Cazurreando.com, els ha amenaçat amb no rebre els ajuts d’aquesta temporada i no poder participar la pròxima si no rectificaven en 48 hores. Una situació molt tensa que ha rebut la rèplica dels afectats: “només volem aconseguir nous recursos, la nostra intenció no és anar contra la Federació”. Caldrà esperar les reaccions en els pròxims dies.

Footers anuncia que no pot emetre els partits de Primera RFEF

Comentaris
To Top