ESPORTS

Mònica Bosch: “Agafo el repte dels Jocs d’Hivern 2030 amb molta il·lusió”

Mònica Bosch cita olímpica

Deixa temporalment la presidència de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern per centrar-se en el projecte olímpic

Mònica Bosch va participar en dues cites olímpiques com a esportista / CEDIDA

La sabadellenca Mònica Bosch, designada nova coordinadora del projecte de candidatura olímpica per als Jocs d’Hivern 2030, assumeix el repte “amb molta il·lusió i també respecte per l’oportunitat que representa pels esports d’hivern i pel Pirineu”. De fet, ha renunciat de manera temporal a la presidència de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, càrrec que ostentava des de l’any 2020. Anteriorment, havia estat la directora general.

“Des de la FCEH sempre hem entès el projecte olímpic i paralímpic com un tema prioritari pel desenvolupament dels esports d’hivern. I ara ens toca posar-hi tots els esforços per encarar la recta final i aconseguir que aquest projecte es faci realitat”, explica la sabadellenca, qui sempre ha estat involucrada d’una manera o altra en l’elaboració del projecte, primer des de l’oficina tècnica de l’Ajuntament de Barcelona i després participant directament des de l’àmbit federatiu. “Tots aquests anys he treballat des de la part més tècnica entenent que ha de ser des d’aquest vessant que s’han de poder prendre les decisions amb l’objectiu final d’assolir un projecte que aporti beneficis als esports d’hivern i el territori involucrat”.

Deixa la presidència de la Federació Catalana amb la “tranquil·litat de saber que compta amb un equip professional, sòlid i molt consolidat i que conjuntament amb els clubs es continuaran duent a terme els projectes que estem desenvolupant. Agraeixo al vicepresident David Samper que hagi tingut la generositat d’agafar temporalment la presidència entenent que aquesta oportunitat que materialitzem en la meva persona és en bé de tot el col·lectiu que conformem els esports d’hivern”, ha subratllat.

Liderar l’equip tècnic de la candidatura del 2030 és la cirereta a una trajectòria espectacular. La Mònica va participar en dues cites olímpiques (Lillehamer ’94 i Nagano ’98) i també ha estat present a set Copes del Món. Ara pot aportar la seva gran experiència en un projecte d’enorme envergadura.

La sabadellenca Mònica Bosch, nova coordinadora del projecte dels Jocs d’hivern 2030

Comentaris
To Top