Ciutat

Gabriel Fernàndez s’incorpora a la mesa de la Conferència Nacional d’ERC

Gabriel Fernàndez en la mesa de la Confederació d'ERC/ Marc Puig Pérez

El portaveu d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Sabadell, Gabriel Fernàndez, ha sigut escollit membre de la mesa que presideix la Conferència Nacional 2022 del partit. Un acte que es porta a terme aquest cap de setmana a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat sota el lema «Escrivim el futur republicà».

La Conferència té l’objectiu de “fixar el rumb polític de la formació republicana per als pròxims dos anys i dibuixar l’horitzó del país per a la pròxima dècada, amb la vista posada el 2040“. Segons asseguren els republicans, el marc d’actuació del partit “situa la independència de Catalunya com un camí irreversible“.

Fernàndez per la seva banda també ha afegit que la seva candidatura de cara a les eleccions de 2023 ha d’aprofitar les dinàmiques que han portat al partit a la presidència de la Generalitat. “Tenim una manera d’entendre la política que prioritza prendre decisions a favor de la gran majoria de ciutadans” i “estem preparats per tornar a liderar la ciutat, on les mateixes sigles i cares hauran governat durant 20 dels últims 24 anys”, ha assegurat el portaveu.

Comentaris
To Top