ESPORTS

Miquel Benítez torna a l’OAR Gràcia com a director esportiu

Miquel Benítez torna a l'OAR

Havia estat l’entrenador gracienc i ara s’incorpora després de confirmar-se la continuïtat de Salvador Gomis a la presidència

Miquel Benítez va marxar el novembre del 2018 / Ll. Franco

Retorn. La reelecció automàtica de Salvador Gomis com a president de l’OAR Gràcia – no va tenir cap altra candidatura -, ha provocat el primer moviment important en l’organigrama de l’entitat. S’ha confirmat el retorn de Miquel Benítez, ara com a director esportiu. De fet, havia estat tècnic del primer equip i va decidir marxar el novembre de l’any 2018 argumentant “símptomes d’esgotament”.

Benítez es va incorporar al club gracienc la temporada 2015/16 per fer de segon de Magí Serra, a qui va substituir el desembre de la següent, la 16/17, quan Magí va fitxar per un equip hongarès. Va seguir d’entrenador del primer equip en la 17/18 i també va començar la 18/19, però el mes de novembre, després d’un inici de lliga molt irregular, va prendre la decisió de marxar per qüestions personals. El tàndem Gerard Gomis-Cesc Borrell es va fer càrrec de la banqueta.

A partir d’aleshores, Miquel Benítez ha estat vinculat a l’Handbol Terrassa: la temporada 19/20 com a entrenador del sènior masculí i l’actual 21/22 com a director esportiu fins a la seva renúncia ara fa un mes. En quedar lliure, l’OAR Gràcia i Benítez van arribar a un acord perquè s’incorporés a partir del resultat de les eleccions si Salvador Gomis mantenia el càrrec, com així ha passat.

Comentaris
To Top