Ciutat

L’Hotel Verdi de Sabadell acull refugiats d’Ucraïna

Desenes d’ucraïnesos que fugen de la guerra han trobat refugi a l’hotel sabadellenc

L’Hotel Verdi de Sabadell allotja alguns dels refugiats d’Ucraïna que han arribat a la nostra ciutat. Des del grup Catalonia expliquen que l’establiment sabadellenc s’ha ofert a acollir aquestes persones, tot i que no n’ha facilitat més dades i no ha trascendit més informació. Segons ha pogut saber el Diari, hi ha menors d’edat entre les persones allotjades.

No és el primer cop que l’hotel es transforma davant l’emergència social: durant la pandèmia, el Departament de Salut va activar el Verdi com a equipament social per acollir persones amb Covid que no podien fer un aïllament domiciliari. El 8 d’abril del 2020 es va arribar al màxim de pacients ingressats a l’hotel: 114.

Desenes d’ucraïnesos han trobat refugi a la nostra ciutat. Dotze famílies de Sabadell ja han acollit a casa seva infants d’Ucraïna que han aconseguit fugir del seu país amb l’ajuda de l’ONG TANU. D’altra banda, un comboi sabadellenc rescatava una setantena de refugiats aquest cap de setmana, una trentena dels quals viuen ara a Sant Quirze del Vallès.

Comentaris
To Top