Diners

Camil Ros (UGT): “La reforma laboral era necessària i s’està veient que funciona”

Camil Ros UGT
El secretari general de la Unió General de Treballadors (UGT) va participar ahir en una assemblea del sindicat a Sabadell / LLUÍS FRANCO

La Unió General de Treballadors de Catalunya (UGT) ha celebrat aquest divendres a Sabadell una assemblea de delegats i afiliats per explicar les novetats de l’acord sobre la reforma laboral que es va aprovar al Congrés dels Diputats, així com diferents aspectes de l’actualitat laboral, com la implantació del nou salari mínim interprofessional (SMI).

El secretari general d’UGT Catalunya, Camil Ros; la secretària de política sindical i coordinadora de l’àrea externa de la UGT, Núria Gilgado; i la secretària d’organització d’UGT Unió Comarcal del Vallès Occidental, Elena González, han participat en la trobada sindical.

Ros ha assegurat als mitjans de comunicació que la reforma laboral és “positiva” pels treballadors. “Era necessària i ja s’està veient que funciona. En els mesos de gener i febrer han crescut els contractes indefinits”, ha assenyalat.

El secretari general de la UGT també ha celebrat la pujada del salari mínim. “El 2007 lluitaven per demanar un SMI de 570 euros. Ara serà de 1.000”, ha remarcat.

Rècord històric de contractes indefinits a Sabadell

Comentaris
To Top