Ciutat

Més de 300.000 euros per reobrir el Gimnàs i cobrir les pèrdues del 2021

Porta principal Gimnàs Municipal
El Gimnàs està tancat des del passat 1 de gener / LL. FRANCO

En el marc del Ple de l’Ajuntament, on s’ha aprovat ampliar el pressupost del consistori en 8,6 milions d’euros, provinent del superàvit generat el passat 2021, s’han conegut algunes xifres sobre el Gimnàs Municipal.

Tancat des del passat mes de gener i sense data de reobertura –Sabadell Gimnàstic Club i l’Ajuntament treballen a poder reobrir parcialment abans de l’estiu– el consistori ha destinat part del superàvit per eixugar el deute acumulat des de fa quatre anys amb l’antiga empresa concessionària. Segons dades del govern, des de l’any 2018 fins al 2020 s’ha hagut de fer front a unes indemnitzacions per valor de 263.000 euros, que se sumen a les d’enguany, on destinarà una partida no superior als 165.000 euros: “els serveis tècnics valoraran l’auditoria i els números que presenti l’empresa per aprovar la indemnització, però mai superior a aquest import”, apunten fonts municipals.

Si en indemnitzacions s’hauran destinat més de 400.000 euros, cal afegir-hi la partida per adequar el Gimnàs per a la seva reobertura. Mentre s’actua en el projecte d’obres l’Ajuntament ha anunciat una reserva de 181.000 euros per a les obres de condicionament, a càrrec del mateix consistori en tractar-se d’un espai municipal cedit.

El ple amplia el pressupost amb 8,6 milions d’euros del superàvit del 2021

Comentaris
To Top