El teu defensor

El teu defensor: “Volem més cura dels arbres i la neteja”

EL TEU DEFENSOR

El D.S. està compromès amb tu. En moments d’incertesa, el periodisme és més necessari que mai. Per aquest motiu, hem engegat aquesta nova secció, pensada per i per a vosaltres. Podeu fer-nos arribar els vostres dubtes, suggeriments o reclamacions. Volem conèixer el teu cas i buscar-hi una solució plegats. Cada dissabte, rebrem les vostres històries. Tu ho expliques, el D.S. respon. Ens pots contactar per correu electrònic a [email protected]

La Teresa, veïna del Centre de Sabadell, ha contactat amb el Diari per descriure un escenari que fa temps preocupa el veïnat: els “imponents” arbres dels carrers de l’Escola Pia i Pare Sallarès. Es tracta d’un arbrat de grans dimensions que proporciona espais d’ombra a l’estiu, i els veïns entrevistats agraeixen que hi siguin, al barri.

Però segons ha explicat aquesta veïna al Diari, “necessiten més manteniment”: “Són soques enormes, i fa temps que demanem a l’Ajuntament a través d’instàncies que es reforci la seva poda”, destaca. En aquest sentit, insisteix que les soques són “molt grans” i les arrels “estan fent-se cada cop més grans” i que “quan cauen les fulles, s’embussa el carrer”.

El carrer de Pare Sallarès / LL.F

El carrer de Pare Sallarès / LL.F

D’altra banda, la veïna detalla que a l’estiu i primavera és un espai que s’omple d’ocells que deixen una catifa d’excrements i per aquest motiu demanen que s’ampliï la neteja al carrer durant els mesos de primavera i estiu. “Fa pudor i els veïns més propers ho patim”, assegura.

No obstant això, agraeixen la presència d’aquesta vegetació als carrers. “Els arbres són molt importants per a la ciutat, simplement demanem un reforç de la poda i la neteja durant els mesos de calor”, demana, en representació d’altres veïns.

La poda, prevista per estiu

El Teu Defensor ha contactat amb l’Ajuntament de Sabadell i fonts municipals han apuntat que la poda d’aquest carrer correspon a la campanya d’estiu i destaquen que l’arbrat als carrers de l’entorn com Jovellanos i Josep Renom també hi estan inclosos. En aquest sentit, s’han compromès a reforçar el seu manteniment si durant les feines “s’observa que aquesta línia d’arbrat necessita tractament específic”.

En cas que sigui així, es durà a terme. Les mateixes fonts sostenen que, pel que fa al tema de la neteja, “els serveis municipals reforçaran la zona tenint en compte la problemàtica que ens indiquen”. En tot cas, el Diari de Sabadell farà un seguiment del cas i publicarà qualsevol novetat que se’n derivi.

Comentaris
To Top