Publicitat
ESPORTS

El grup inversor aporta mig milió per “ajudar a cobrir” el pressupost del CE Sabadell

Junta General CE Sabadell

Calzada destaca el compromís dels inversors i demana més implicació per arribar a l’autofinançament del club

El president, Esteve Calzada, a l'última Junta General / LL. FRANCO

El grup d’inversors que controla la majoria de les accions del Centre d’Esports Sabadell-SAD, entre els quals es troba el president del Consell d’Administració, Esteve Calzada, ha fet una aportació econòmica de 500.000 euros amb l’objectiu “d’ajudar a cobrir el pressupost de la temporada 21/22”. Aquesta injecció financera s’ha fet en forma de préstec que posteriorment es convertirà en accions del club.

Amb aquesta quantitat, juntament amb els ingressos que el club espera aconseguir d’aquí a final de temporada per diferents vies, s’espera cobrir el dèficit previst en el pressupost aprovat en la passada Junta General per l’actual campanya, que superava els 2,1 milions d’euros, conseqüència de la gran aposta esportiva que es va fer per lluitar pel retorn al futbol professional.

Arran d’aquesta nova aportació, el president, Esteve Calzada, destaca el compromís del grup inversor. “Com hem anat dient durant tota la temporada, els inversors prediquem amb l’exemple quan demanem ajuda per assolir ingressos per finançar el club. Amb aquesta aportació, els actuals inversors haurem aportat 8,5 milions d’euros durant els darrers cinc anys, més que ningú altre a la història del club. En tot cas, i al marge d’aquestes quantitats dels accionistes, és imprescindible que el club continuï fent créixer els seus propis ingressos de socis, patrocini i aportacions de les institucions per tal d’avançar de mica en mica cap a un autofinançament que faci que no depengui cada any de les contribucions dels seus accionistes”.

El Centre d’Esports preveu pèrdues de 2,13 milions aquesta temporada

Publicitat
Comentaris
To Top