Ciutat

El carrer Indústria estarà enllestit a finals d’abril

Estat de les obres del carrer Indústria, el 28 de març / LLUÍS FRANCO

La pluja de les últimes setmanes provoca un endarreriment dels treballs per pacificar un tram del carrer de la Indústria

Estat de les obres del carrer Indústria, el 28 de març / LLUÍS FRANCO

La pacificació del carrer de la Indústria (Centre) acabarà amb un mes de retard, previsiblement. L’Ajuntament de Sabadell no ho considera un endarreriment com a tal i assegura que forma part del marge habitual que hi ha quan es fa una obra.

Els treballs no acabaran a finals de març com estava previst, en el termini de set mesos en què estaven calendaritzades, i la nova previsió és que ho estiguin entre finals d’abril i principis de maig. El projecte compta amb una inversió de 743.000 euros, finançada en part pels fons europeus EDUSI. Des del consistori justifiquen que les obres van segons el previst, però que el curs habitual dels treballs s’ha endarrerit per diferents factors. Un d’ells és la pluja, que en diversos dies va impedir avançar feina per les condicions en què estava el terreny.

Prioritat per als vianants

A l’estil del carrer de Sant Pere, el projecte d’obres consisteix en convertir el primer tram del carrer de la Indústria en un espai amb plataforma única i prioritat per als vianants. És el que comprèn els carrers de Sant Joan i Sant Llorenç. Hi haurà menys espai per al vehicle privat, es treuen les places d’aparcament que hi havia fins ara, i s’amplia el verd urbà amb nous arbres i parterres. El punt on es fan les obres és el que concentra la major part d’equipaments de tot el carrer, com on l’Oficina d’Atenció Ciutadana al Despatx Lluch, el Servei Municipal de Recaptació i l’escola Sagrada Família.

Estat de les obres del carrer Indústria, el 28 de març / LLUÍS FRANCO

Estat de les obres del carrer Indústria, el 28 de març / LLUÍS FRANCO

Les obres van començar el 31 d’agost de l’any passat -també amb un mes de retard, poc abans de l’inici de curs- i durant aquest temps els residents amb guals afectats han pogut estacionar a la zona blava del voltant, especialment a la del Vapor Turull al carrer de la Creueta.

Comentaris
To Top