Oci i cultura

Volves de neu en una concorreguda Festa BBVA de la Primavera a Can Deu

No van flatar els animals de camp / Jaume Cosidó

Més de 2.000 persones van passar aquest diumenge per la 24ª Festa BBVA de la Primavera, organitzada per la Fundació 1859 Caixa Sabadell i el BBVA.

Celebrada a l’Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell,  enguany commemorava el 50è aniversari del Museu de la Vida al Camp. Mig segle oferint als ciutadans el coneixement del món rural tradicional, de la natura i del lleure. L’exposició es podrà veure gratuïtament tots els diumenges en horari del Museu fins al mes d’octubre

Núvol de bombolles de sabó / JAUME COSIDÓ

Va ser una jornada fresca i ennuvolada que fins-i-tot va portar unes poques volves de neu per acomiadar l’estació, doncs la primavera semblava enyorar-se de l’hivern!

Les dades enregistrades indiquen que van passar per la 24a edició de la Festa BBVA de la Primavera més 2.000 persones. “Després d’unes setmanes de mal temps i pluja i amb unes previsions per avui que anaven canviant de dia en dia, enguany ha estat una molt bona edició de la festa”, expliquen des de l’organització.

Bassa de pilotes de colors / JAUME COSIDÓ

Els assistents van poder gaudir d’un ventall d’activitats de les que destaquem especialment, com cada any, la visita als animals de la granja, la gimcana solidària i els tallers infantils de natura. L’espectacle d’animació d’en Jaume Barri va ser tot un èxit de participació per a petits i grans. I el núvol de Bombolles de Sabó i els jocs interactius de Guixot de 8 van desafiar l’enginy del públic. Tant la Benvinguda a la Primavera de Bambalina com el cerca-vila d’Actim van ambientar la jornada.

Com és habitual a la festa, cinc associacions de Sabadell van poder donar-se a conèixer al, tot oferint-los un tastet de plats casolans, que va estar molt reeixit i original.

Comentaris
To Top