Vallès

Un pres s’escapa a Terrassa durant una visita al dentista i ho penja a Instagram

Uns individus han alliberat aquest dimarts al matí un pres de Lledoners que era traslladat per efectius policials a Terrassa, segons testimonis. Agents dels Mossos d’Esquadra el duien a una revisió dental i en sortir de la consulta, a la Rambla d’Ègara, han estat ruixats amb un extintor per un individu, còmplice del fugat.

Un dels agents ha quedat molt afectat als ulls.

Pres escapa Terrassa

El pres fugat (a la dreta) presumeix d’haver-se escapat de la presó en el seu Instagram (CEDIDA)

Els assaltants s’han endut el pres en un turisme d’alta potència, que ha fugit pel carrer d’Iscle Soler. Diverses dotacions policials fan una batuda per la zona centre. El dispositiu de recerca també ha activat un helicòpter. Més tard, el pres fugat ha penjat una fotografia a Instagram celebrant haver-se escapat.

 

El pres, A. M. R, de 22 anys, compleix una condemna d’onze mesos de presó a Lledoners per robar per encastament en un concessionari de motocicletes.

Segons l’agència Efe, el noi té obertes altres causes i pendents alguns judicis, pels quals també té ordres de presó preventiva, entre ells un per un robatori a casa habitada. A més, també té una causa oberta, en la qual el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs, per la seva suposada vinculació amb un cas d’homicidi.

A. M. R. hauria compartit una imatge a través d’Instagram celebrant la fugida.

Comentaris
To Top