Ciutat

Junts per Sabadell inicia les primàries per escollir candidat a les municipals del 2023

Els regidors de Junts per Sabadell / D.S.

A hores d’ara només es coneix la intenció de presentar-se de l’actual portaveu del partit a l’Ajuntament, Lluís Matas

Els regidors de Junts per Sabadell / D.S.

Junts per Sabadell ha començat el procés de primàries per tal d’escollir el candidat de la formació a les properes eleccions municipals del 2023. A hores d’ara només es coneix la intenció de presentar-se de l’actual portaveu del partit a l’Ajuntament, Lluís Matas.

Les persones interessades en ser-ho poden presentar la seva intenció fins al 7 d’abril. Aleshores, i fins al 15 d’abril, s’obrirà el termini per recollir avals i se’n necessitaran com a mínim l’equivalent al 20% dels afiliats per superar el tall.

Tot el procés serà telemàtic “per garantir la màxima participació”, assegura el partit en un comunicat. En cas que hi hagués més d’un candidat, del 16 al 19 d’abril s’obre el termini de campanya per donar a conèixer les seves candidatures entre els afiliats. Les votacions tindrien lloc el diumenge 24 i dilluns 25 d’abril, dia en què aleshores se sabria qui seria el cap de llista de la formació.

Voluntat de transparència

La coordinadora local dels juntaires, Mercè Cantero, anima tots els afiliats “a participar activament en aquest procés” que, al seu parer, posa de manifest “la transparència de Junts i la voluntat de reforçar encara més la democràcia interna de la formació”. Alhora, Cantero creu que aquest exercici “ha de permetre disposar del millor candidat/a per afrontar unes eleccions claus per al futur de la nostra ciutat”.

Lluís Matas té la intenció de ser el candidat de Junts per Sabadell a les eleccions del 2023

Comentaris
To Top