Oci i cultura

L’adaptació de ‘Terra Baixa’ del programa de TV3 ‘El llop’ arribarà a Sabadell aquesta tardor

Pep Carpena Terra Baixa

Ja es troben a la venda les entrades per a ‘Terra Baixa’, que tindrà lloc el dia 30 d’octubre a les 18 h al Teatre La Faràndula

El Teatre Municipal La Faràndula de Sabadell acollirà en la seva programació de tardor l’èxit teatral de Terra Baixa, el clàssic d’Àngel Guimerà, que interpreta la companyia d’actors amateurs formada arran del programa de TV3 El llop, dirigit per Àngel Llàcer i Enric Cambray.

La representació tindrà lloc diumenge 30 d’octubre a les 18 h i les entrades es posaran a la venda a partir del divendres dia 8 d’abril a les 11 h a través de la pàgina web de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell, així com a les taquilles del Teatre Principal (dimecres a divendres de 18 h a 20 h i divendres a dissabte d’11 h a 13 h).

El llop és un programa d’entreteniment televisiu que ha descobert en vuit capítols el teatre amateur. L’audiència ha pogut conèixer com es crea una representació teatral des de zero. A més, ha vist com s’ha transformat la companyia d’amateur a professional, amb un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural.

Un sabadellenc forma part de la companyia

Així mateix, l’obra compta amb la participació de l’actor sabadellenc Pep Carpena, que disposa d’una llarga trajectòria en les entitats teatrals de Sabadell. Els seus inicis van ser a la companyia del Teatre Sant Vicenç i va formar part posteriorment de la companyia del Teatre del Sol. Carpena té l’objectiu d’acabar dedicant-se al teatre a curt termini. Així ho va explicar en una entrevista amb el Diari de Sabadell.

Pep Carpena, de la companyia teatral d”El llop’ de TV3: “Dedicar-me al teatre seria inimaginable”


Carpena farà el paper de Sebastià en aquest clàssic de Guimerà que s’ha revisat en clau contemporània i amb un format informal. Ambientat en un ressort en ple segle XXI, l’espectacle representa la història de la Marta i el Manelic. Es tracta d’una proposta, doncs, que pretén apropar l’audiència a una de les grans narracions teatrals de la cultura catalana.

Les entrades per l’espectacle estaran a disposició a partir del divendres dia 8 d’abril a les 11 h a l’enllaç https://sabadellcultura.koobin.cat/baixa i a les taquilles del Teatre Principal (dimecres a divendres de 18 h a 20 h i divendres a dissabte d’11 h a 13 h).

El talent teatral de Sabadell, a ‘El llop’ de TV3

Comentaris
To Top