Publicitat
ZÀPING

Queralt Castellet, a ‘La Resistencia’: “He dinat amb els reis i m’he quedat amb gana”

Queralt Castellet

La sabadellenca, medalla de plata en surf de neu als Jocs Olímpics d’hivern de Pequín, va ser la gran convidada de la ‘Resistencia’, programa de Movistar Plus

Queralt Castellet a 'La Resistencia' / D.S.

La sabadellenca Queralt Castellet, medalla de plata en els Jocs Olímpics d’hivern de Pequín en snowboard, va ser la gran convidada fa uns deu dies al programa La Resistencia (Movistar +), presentat per l’humorista David Broncano. L’esportista d’elit, que no era la primera vegada que hi anava com a convidada —de fet, té molt bona relació amb l’equip del programa— va regalar moments còmics que van provocar sonores riallades entre el públic.

Castellet va gaudir d’un ambient informal i es va deixar anar a mesura que avançava el programa. A l’inici, l’esportista va deixar a tothom sorprès quan va dir que venia de dinar amb els reis d’Espanya. La cara d’incredulitat de Broncano ho deia tot. La millor part, però, va ser quan va destapar el menú de la casa reial: “M’he quedat amb gana, però el menjar estava molt bo. Ens han posat una espècie de sopa amb una gamba dins i després peix”, va explicar Castellet amb un somriure.

“No m’han convidat per haver guanyat la medalla”

Broncano li va preguntar si va ser convidada pel fet d’haver guanyat una medalla de plata als Jocs Olímpics d’hivern celebrats a Pequín. Així i tot, la sabadellenca ho va negar. “No m’han convidat per la medalla. M’han convidat per ser jo, una esportista d’elit”, va argumentar. El presentador de La Resistencia, després de sentir que Castellet havia passat gana, va decidir regalar-li una galeta, un fet que també va provocar noves riallades entre el públic del programa.

Després d’això, la medallista olímpica també va indicar que, a l’hora de fer la salutació protocol·lària, la reina li va estrènyer ben fort la mà. “Estreny un munt, té caràcter”, va afegir. Qui no li va estrènyer tant la mà va ser el rei: “Estava molt content de veure’m i amb la mirada ens hem comunicat més que a l’hora de donar-nos la mà”.

Més tard, Castellet va mostrar la seva medalla de plata als Jocs Olímpics de Pequín, que tenia escrita una frase en xinès. Una noia del públic es va oferir voluntària per traduir el que posava: “sopa de vedella”, va dir convençuda. “I tu que pensaves que posava Queralt Castellet, medalla de plata”, va comentar amb to burlesc Broncano.

El programa va acabar després que el presentador provés de fer una maniobra a sobre d’un snowboard. La prova no va anar massa bé i va acabar caient a terra. Per acabar, el públic va acomiadar Castellet —qui va assegurar que tornaria aviat al programa— amb un sonor aplaudiment.

Cinc sabadellencs

Cal dir que Sabadell ha tingut força presència a La Resistencia de Movistar +. Fins a cinc persones famoses de la ciutat hi han assistit com a convidades: Killian Jornet (esportista de muntanya), Laura Ester (waterpolista), Alba Vázquez (waterpolista), Albert Pla (cantautor) i Queralt Castellet (rider). De fet, va ser el mateix Broncano qui ho va explicar en la penúltima entrevista que va fer a Queralt Castellet, que va tenir lloc a l’octubre de 2019.

Dit això, qui ha tingut més presència a La Resistencia és Albert Pla. Probablement, ell va ser el protagonista d’una de les entrevistes més surrealistes que s’han fet mai a La Resistencia. Va ser l’octubre de 2018: només entrar al plató, el sabadellenc va asseure’s a la cadira de presentador, en comptes del sofà de convidats, i va deixar David Broncano dempeus, sense saber què fer. Ja no va poder reconduir el programa, va acabar sense paraules. Albert Pla el va deixar completament descol·locat.

‘La Resistencia’: el sabadellenc Albert Pla torna a deixar descol·locat Broncano

Publicitat
Comentaris
To Top