ESPORTS

L’Astralpool CN Sabadell vol la dinovena (11-9)

Nona Pérez, celebrant un dels gols de l'Astralpool / LL. FRANCO

Ni les diverses baixes que darrerament estan castigant a l’Astralpool CN Sabadell ni el vigent campió de la Supercopa d’Espanya i Copa de la Reina, el CN Mataró, han fet tremolar a les sabadellenques per emportar-se el primer assalt pel títol de lliga (11-9). L’equip de David Palma ha tornat a oferir una nova dosi de caràcter de campió davant més d’un centenar de persones a la Finetwork Aquàtics de Can Llong.

La defensa de l’Astralpool havia de ser cabdal per intentar minvar el poder ofensiu de les Van de Kraats, Anni Espar, Bella Markoch i companyia, i el guió ha sortit a la perfecció, amb una Laura Ester imperial sota pals. En atac, Judith Forca, Brigitta Games i Marina Serrano han donat el primer avantatge a les de David Palma al final del primer període. En el segon assalt, Ester continuava sent un mur, aturant diversos llançaments d’Anni Espar, Anna Gual o Sevenich, fins al punt que només quan faltaven 20 segons Sílvia Morell ha estat capaç de superar la portera sabadellenca. L’Astralpool també ha acusat la falta d’encert, i només la neerlandesa Van der Sloot ha pogut trobar el camí del gol.

A la represa, i amb el marcador de 4 a 3 favorable a les sabadellenques, el CN Mataró ha aconseguit igualar l’encontre en dues ocasions (4-4 i 5-5), però no ha estat suficient per posar la por al cos a les de David Palma: reacció fulminant amb dues dianes de Nona Pérez per arribar al darrer quart amb dos gols de renda (7-5). Tot i que les de Dani Ballart s’han arribat a situar a només un gol, l’Astralpool ha sabut mantenir a ratlla en tot moment a les maresmenques per apuntar-se el primer triomf de la sèrie. Divendres (12 h), segon assalt a Mataró, en joc, la dinovena lliga de les vigents campiones.

Comentaris
To Top