Diners

Quicktendr estarà present a 500 bars propers als camps de futbol de Catalunya

Quicktendr

1.200 clubs de futbol es veuran beneficiats amb l’aplicació FoodGol, que es podrà utilitzar a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol

Cristian Corredor i Cristian Castillejo, de Quicktendr, donen la mà al president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras / CEDIDA

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha arribat a un acord de patrocini amb la start-up castellarenca Quicktendr per al llançament d’una guia gastronòmica del futbol català, anomenada FoodGol.

Aquest nou servei —destinat a federats, federades, famílies, aficionats i clubs en general— permet la geolocalització de més de 500 restaurants i bars propers als camps de futbol, pavellons i pistes de futbol sala d’arreu de Catalunya, a través de la pàgina web federativa, que passa a incorporar aquesta nova opció en el desplegable de cada partit. Amb FoodGol, els més de 180.000 jugadors i jugadores, de més dels 1.200 clubs de futbol i futbol sala catalans, els seus acompanyants, amics i seguidors poden trobar ràpidament l’establiment o local més proper a la instal·lació esportiva on juguen el partit.

Quicktendr reorienta la seva estratègia de negoci

L’objectiu de l’app és oferir, al llarg dels pròxims mesos, fins a cinc referències per cada camp o pavelló, i en la següent fase de desenvolupament es podran realitzar comandes de menjar per emportar o reserves de taula.

Nova estratègia de negoci

Quicktendr ha decidit aquest any reorientar la seva línia de negoci: ara expandirà la seva aplicació en els establiments de restauració dels recintes de gran afluència. El conveni amb la FCF és el primer pas d’aquesta estretègia.

L’app de la start-up permet consultar la carta de bars i restaurants digitalment des del mòbil, fer la comanda sense que el cambrer hagi d’anotar-ho, traslladar-ho a la barra o a la cuina, i pagar amb un clic.

Comentaris
To Top