Ciutat

La Diada de Sant Jordi també recupera la normalitat

Rambla Sabadell

Malgrat la pluja la Diada d’aquest any ha tornat a omplir la ciutat de grans, petits, llibres i roses

Una de les majors preocupacions dels ciutadans de Sabadell durant aquesta setmana haurà estat sens dubte quin temps tindríem durant la diada de Sant Jordi. I és que les previsions meteorològiques presagiaven un dia passat per aigua. No obstant això, les ganes dels sabadellencs de tornar a gaudir aquesta festivitat tan especial han fet que la Rambla s’omplis de grans i petits des de bon matí.

Malgrat els núvols i una breu, però intensa pluja puntual, avui feia goig passejar pel centre de la ciutat i, per fi, poder tornar a celebrar un Sant Jordi normal amb les seves paradetes de llibres i roses. Durant tot el matí s’ha pogut gaudir de les paradetes tant a la Rambla, com al carrer Sant Antoni amb les tradicionals cues a la Llar del Llibre i als ‘Jardinets’ de la Fundació 1859 Caixa de Sabadell, on s’hi ha celebrat activitats per als més menuts.

En definitiva, la jornada matinal d’avui ha servit per demostrar que a poc a poc la plena normalitat va tornant a la ciutat i que, malgrat el mal temps, la gent de Sabadell segueix amb ganes de continuar celebrant fites tan assenyalades com la Diada de Sant Jordi.

Comentaris
To Top