Ciutat

La Hermandad Virgen de Gracia celebra la seva particular Feria d’Abril

Feria d'abril a Sabadell

L’entitat ha pogut tornar a gaudir l’esdeveniment després de dos anys on la Covid havia obligat a suspendre la festa o celebrar-la amb restriccions

La feria d'abril al barri de Can Puiggener / LLUÍS FRANCO

Aquest dissabte 23 el Centro Cultural Andaluz Hermandad Romera Virgen de Gracia ha celebrat al barri de Can Puiggener de Sabadell la seva particular Feria d’Abril. L’entitat ha pogut tornar a gaudir l’esdeveniment després de dos anys on la Covid havia obligat a suspendre la festa o celebrar-la amb restriccions.

L’esdeveniment és ja una tradició al barri i té el seu origen en la voluntat de fer més accessible la Feria d’Abril als ciutadans de Sabadell, enguany ha consistit en un sopar de carmanyola entre socis i amics amb una entrada de 5€ que incloïa consumició i que s’ha allargat amb alegria, germanor i amb molta música tradicional andalusa.

El Centro Cultural Andaluz Hermandad Romera Virgen de Gracia va néixer a Sabadell l’any 1981 i té el seu origen al poble malagueny d’Archidona. Amb la tornada a la normalitat l’entitat cultural confia a poder tornar a celebrar la seva tradicional romeria, que aquest any complirà la seva 39a edició.

Comentaris
To Top