Oci i cultura

Revisiten ‘Cómeme el coco, negro’ 33 anys més tard

Membres de la Cia La Cubana, l'any 1989 / DS

Dur a les pantalles de les sales de teatre amateurs de Catalunya enregistraments de muntatges emblemàtics del teatre català. Aquest és l’objectiu del cicle Llums, Càmera i Teló, un projecte de la companyia G3 Teatre (en col·laboració del Ciervo Teatre).

“Amb Llums, Càmera i Teló volem donar una nova vida a aquests enregistraments, alguns d’aquests accessibles a la xarxa en diferents plataformes digitals, projectar-los en un espai teatral”, expliquen els organitzadors del cicle. “Fent que aquest enregistrament esdevingui novament un acte comunitari, convidant també a alguns dels protagonistes i creadors de l’espectacle per a realitzar un col·loqui post-funció en el que aficionats i professionals puguin conèixer i establir un diàleg sobre la creació i representació d’aquests muntatges, encara vius en la memòria de molts, amb els seus protagonistes i fer que d’altres els descobreixin ara”, afegeixen.

El cicle de Llums, Càmera i Teló arrenca aquest divendres, 29 d’abril, amb el clàssic de La Cubana Cómeme el coco, negro de 1989, comptant amb la presència de l’actriu Mont Plans i el director de la companyia La Cubana Jordi Milán. La funció arrenca a les 21.30h i l’entrada és gratuïta, però es recomana fer reserva d’entrades a través del mail [email protected]

Comentaris
To Top