Ciutat

Un policia de Sabadell fora de servei evita el robatori d’una moto a Sant Cugat

carrer Bonaventura de Gayolà

L’agent va intervenir quan dos homes intentaven robar el vehicle a la víctima

Carrer de Bonaventura de Gayolà de Sant Cugat, on es va produir l'intent de robatori

Un agent de Policia Municipal de Sabadell fora de servei va aturar dimarts a la tarda el robatori d’una moto per part de dues persones a Sant Cugat del Vallès. El propietari del vehicle, un veí d’aquest municipi vallesà, havia quedat per vendre la moto a un possible comprador. Però a la cita es van presentar dos homes, que van intentar robar-l’hi, segons explica el mitjà local Cugat.cat.

L’intent de robatori es va produir al carrer de Bonaventura de Gayolà, cap a les 17.15 h. Afortunadament, a prop hi passava l’agent fora de servei de la Policia Municipal de Sabadell. Entre el policia i la víctima, van aconseguir reduir un dels dos lladres. L’altre, però, va poder fugir.

Els dos lladres, de fet, s’havien presentat a la cita amb una moto, que prèviament també hauria estat robada, a Badalona. La seva intenció hauria estat robar el vehicle a la víctima i fugir, cadascun amb una motocicleta.

Instants després de l’intent de robatori, mentre el policia de Sabadell i la víctima retenien el lladre, van arribar unitats de la Policia Local de Sant Cugat del Vallès i dels Mossos d’Esquadra, que van detenir l’home, tal com informa el mitjà santcugatenc.

Comentaris
To Top