EDITORIAL

Dins del Surfcity

Als sabadellencs ens defineix una gran capacitat crítica i és molt habitual trobar opinions diverses, fins i tot contràries, a través de la ciutadania. Som una ciutat plural i on la pluralitat s’expressa tot sovint en una disjuntiva: o blanc o negre, a favor o en contra. En el debat que suscitat la piscina d’onades de Sant Oleguer, el SurfCity, hem pogut veure amb claredat que hi ha punts de vista contraposats i interessos creuats.

Des de la nostra punt central que representa el Diari, no volem ni podem pronunciar-nos al respecte d’una posició o una altra. El nostre paper es fonamenta en projectar una imatge completa de la ciutat, amb tots els punts de vista, i tractar les qüestions de debat amb profunditat, sense crits ni estridències. Parlant-ne amb els implicats, els experts i posant-ho a disposició de la ciutadania. Fer reflexions ponderades i el màxim d’objectives possible.

Des del Diari fem una primera aproximació al projecte i atorgar algunes respostes sobre el Surfcity en termes mediambientals i urbanístics. Aviat ho farem des d’altres vessants, com l’econòmica i l’esportiva. Tenim la responsabilitat com a capçalera de donar eines útils a tots els sabadellencs enmig d’un debat tan intens com el que estem vivint.

Comentaris
To Top