Oci i cultura

L’art i passió andaluses omplen els carrers de Sabadell

romeria san isidro

Centenars de persones, carrosses i cavalls han celebrat la tradicional romeria

La romeria ha desbordat els carrers de la ciutat / David Rigola

Centenars de persones han omplert els carrers de Sabadell durant la Romeria de San Isidro Labrador, el principal acte organitzat per l’Agrupació Andalusa Sant Sebastián de los Ballesteros. Gairebé 30 carrosses, cavalls i persones vestides amb la típica roba flamenca han participat en una de les cites més importants del calendari andalús de la ciutat. La jornada ha transcorregut al ritme de buleries, rebujitos i bon menjar.

“No esperàvem tanta gent sobretot jove i n’estem molt contents”, ha declarat Joaquín Lesmes, president de l’Agrupació. A més, ha afegit que, “es nota les ganes de la gent de fer agermanament i passar-ho bé tots junts”.

Les carrosses al seu pas per l’avinguda Matadepera / David Rigola

Els caballs també han acompanyat el recorregut / David Rigola

Públic entusiasmat

Els assistents a la romeria han destacat el bon temps i les ganes de celebrar. És el cas de la Macarena García, “Feia dos anys que no es feia la romeria i en teníem moltíssimes ganes”. Per l’Antonio Ramos la jornada ha estat molt bonica, “és una bona manera de fer barri i tradició andalusa a la ciutat”. La Lucía Rodríguez, també ha volgut dir la seva afegint que, “és una tradició de fa molts anys i ja tocava tornar-la a gaudir”.

San Isidro ha liderat la romeria / David Rigola

Els veïns també han volgut observar la romeria / David Rigola

El recorregut, que s’ha iniciat a Sant Roc de bon matí, ha travessat el centre i el nord de la ciutat fins a Sant Julià on s’han celebrat les últimes activitats de la jornada.

Comentaris
To Top