Publicitat
Vallès

‘La Mola de Matadepera’, finalista a La Sardana de l’Any a La Faràndula

La gala final tindrà lloc aquest 28 de maig a Sabadell

/ VICTÒRIA ROVIRA

La Mola de Matadepera, la sardana de Jordi León estrenada el passat mes de setembre al Parc Pep Ventura amb motiu del 40è aniversari de l’Agrupació Sardanista La Mola ha arribat a la final de la 32a edició de La Sardana de l’Any, on aquest any s’hi ha presentat una cinquantena de candidatures.

A les semifinals, que es van disputar els dies 13 a 16 de maig, La Mola de Matadepera es va imposar amb 552 vots a Guíxols, capital de la sardana, d’Antoni Mas Bou (que en va obtenir 355) i “Aplegats a la Rambla”, de Jaume Cristau que va obtenir 74 vots.

La final tindrà lloc aquest dissabte 28 de maig a les 6 de la tarda a La Faràndula de Sabadell, i La Mola de Matadepera haurà de competir amb Elna (Joaquim Hostench), 5G (cinc gironins) (Francesc Picart); Moments màgics (Alfred Abad); El meu amic Eduard (Joan Puig); Sant Feliu de Guíxols, ànima de la sardana (Xavier Cassanyes); Sardana amb folre i manilles (Sigfrid Galbany); i La plaça de les il·lusions (Anna Abad).

Les entrades ja es poden adquirir a través d‘aquest enllaç.

Publicitat
Comentaris
To Top