Diners

Un forn de pa de Sabadell es trasllada per oferir nous productes artesans

Pa de Niko

El 2013 va ser l’any en què va néixer el Pa de Niko a Sabadell. Niko Hristov i Silvia Membrive van decidir oferir des del primer dia productes artesans

El forner búlgar Nikolay Hristov és el propietari del negoci des del 2013, juntament amb la seva dona, Silvia Membrive / VICTÒRIA ROVIRA

El Pa de Niko es trasllada al carrer de Sant Cugat, 47, i, a la vegada, amplia la seva oferta de productes artesans. El negoci, creat pel Nikolay Hristov i Silvia Membrive el 2013 —un matrimoni que ha dedicat bona part de la seva vida al forn de pa—, ja ha estrenat fa uns dies el nou local, que compta amb un obrador on s’elabora el pa i la brioixeria.

L’antiga botiga del Pa de Niko estava situada a la plaça del Mercat. Hristov explica els motius del trasllat: “Teníem l’obrador al local del carrer de Sant Cugat i vam pensar obrir allà el forn de pa. Hi tenim més espai i estem al Centre de Sabadell igual”.

Brioixeria d’el Pa de Niko / VICTÒRIA ROVIRA

El forner, d’origen búlgar, assegura que elaboren pa ecològic fermentat amb massa mare. La brioixeria (croissants, magdalenes, pa de pessic, entre d’altres) també es tracta de forma artesanal. La principal novetat a la nova botiga seran els entrepans, que portaran l’embotit que prefereixi el client.

Dit això, el Pa de Niko ven a clients particulars, però també a botigues d’alimentació ecològica o bé a cooperatives.

Comentaris
To Top