Oci i cultura

Mig miler d’espectadors al cinema d’animació en català d’Espai Cultura de Sabadell

El cicle de cinema familiar en català ha comptat amb vuit projeccions diferents

Façana de l'antiga Escola Industrial de Sabadell, seu de l'Espai Cultura de la FCS / VICTÒRIA ROVIRA

El cinema d’animació continua sent un any més una de les propostes més destacades de la programació familiar de l’Espai Cultura 1859 Caixa Sabadell. Aquest curs ha retornat la programació completa, des del mes d’octubre fins aquest mateix maig, amb unes xifres de participació que es mantenen estables i demostren l’interès del públic sabadellenc per aquest cinema, que ha apropat a més de 500 espectadors durant aquest curs.

El cicle ha comptat amb vuit projeccions diferents, algunes de les quals comptaven amb diversos curts o pel·lícules de curta duració com El Cargol i la Balena, que va obrir el cicle i ha estat la pel·lícula amb més espectadors de tot l’any, i altres amb llargmetratges, com Terra Willy, projectada el passat abril.

Totes les pel·lícules, pensades per a un públic familiar, i en especial per als més petits, han estat reproduïdes en versió doblada al català.

Tot i la incertesa per les restriccions pandèmiques durant els primers mesos, el públic va continuar acudint a la cita mensual amb el cinema, que té lloc el darrer dissabte de cada mes a l’Auditori 3, el més gran de l’Espai Cultura. La relaxació de les mesures en centres culturals també va permetre, a la segona meitat del cicle, oferir una millor experiència i mantenir l’espai amb un aforament del 100%.

Després de l’èxit d’enguany, l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell ja es troba immers en la preparació del cicle del curs 2022-2023, que incorporarà noves propostes mantenint la línia de l’oferta actual.

Comentaris
To Top