ESPORTS

El Tibidabo celebra amb èxit el 50è aniversari del seu torneig Wenceslao

El Tibidabo Torre-romeu celebra el seu torneig de fútbol base, Wenceslao, en diferents camps municipals de la ciutat

La celebració d'un gol del Tibidabo | Críspulo

Cap de setmana de molt de futbol basi en Sabadell. El Tibidabo Torre-romeu ha organitzat i celebrat el 50è aniversari del seu torneig Wenceslao, que s’ha disputat durant aquest passat dissabte 11 i diumenge 12 de juny.

El campionat s’ha dividit per categories de benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i, a més, femení amateur de futbol 7.

Dissabte 11 de juny

El torneig l’ha inaugurat la categoria d’aleví. El campió ha estat el Mercantil, que ha derrotat en la final al Montcada. Tercer ha acabat el CE Sabadell, que ha derrotat pel tercer i quart lloc al Tibidabo, que ha acabat últim.
Per part dels alevins B, el Tibidabo ha acabat en primera posició, seguit per la Escola a qui ha vençut en la final. Tercer ha acabat el Ripollet i últim el RCD Espanyol.
En la categoria d’infantils, el Viladecans s’ha emportat el títol, mentre que el Cornellà ha quedat segon. El CE Sabadell ha estat tercer i el Tibidabo ha acabat en l’última posició.
Millor per al Tibidabo en categoria de cadets, on ha acabat segon, sense poder vèncer al CE Sabadell que s’ha emportat el títol. El Cornellà ha acabat tercer i el Viladecans ha estat l’últim.

Diumenge 12 de juny

Aquest diumenge ha començat amb la categoria de benjamins. En el costat dels benjamins A, el Mercantil ha estat el millor, el Ripollet ha acabat segon, el Cerdanyola tercer i en últim lloc el Tibidabo Torre-romeu.
En benjamins B, el RCD Espanyol ha estat el campió, el Montcada ha estat segon, tercer el Tibidabo i últim la Escola de Futbol Sabadell.
Durant aquest diumenge també han disputat els seus partits els juvenils. El Montcada ha estat el primer, el Tibidabo ha acabat en segon lloc, el Mercantil en tercer lloc i el Escola ha estat l’últim en la classificació.
En categoria femenina, el Ripollet ha acabat en el més alt, el Badia segon, el Tibidabo ha estat tercer i en últim lloc ha quedat el Sistrells.

Comentaris
To Top