Vallès

Els estudiants estrangers a Gresol Internacional creixen un 18%

/ cedida

El Vallès Occidental és la segona comarca de Catalunya amb més estudiants estrangers, després del Barcelonès, segons dades de l’IdescatA tall d’exemple, a Gresol International American School l’increment d’estudiants estrangers al centre després de la pandèmia ha estat d’un 18%. “El currículum internacional-americà s’adapta al currículum de totes les escoles americanes, i això permet a moltes famílies que acostumen a fer estades de llarga durada en altres països trobin més facilitats en l’escolarització”, expliquen des del centre.

El projecte americà posa èmfasi en una educació més personalitzada, amb grups d’alumnes més reduïts i augmentant també la interacció entre professorat i alumnat. Es treballa la participació en classe i el mètode ‘learning by doing’ on la recerca i l’experimentació pròpies són bàsiques en el procés d’aprenentatge.

El centre educatiu compta amb l’acreditació de Cognia, el líder mundial en certificació d’institucions educatives americanes que busquen l’excel·lència, a més de mantenir la reputació com a Batxillerat Internacional de referència entre les universitats més prestigioses del món.

Comentaris
To Top