Ciutat

Qui fa la millor paella al barri del Poblenou? Desenes de veïns es posen a prova

Un espectacle de la festa major de l'any 2018 al Poblenou / LLUÍS FRANCO
Un espectacle de la festa major de l'any 2018 al Poblenou / LLUÍS FRANCO

Desenes de veïns competiran per convertir la seva paella en una delicatessen i rebre el reconeixement de la resta de comensals en un concurs que organitzen per festa major. S’han previst 15 paelles que es prepararan per grups de cinc a vint persones. Aquesta cita tindrà lloc divendres al migdia (14 h) a peu de carrer, per després gaudir d’un dinar popular amb la resta de concursants i veïns.

La festa al Poblenou començarà amb la celebració de la revetlla de Sant Joan i un petardàs per donar tret de sortida a  la festa. A les 23.30 h, s’escollirà a la pubilla i el míster Poblenou, i la jornada culminarà amb un DJ que amenitzarà la nit més màgica de l’any. Divendres festiu, el barri es llevarà amb un castell inflable (10 h) i la festa de l’escuma (13 h),  i més tard tindrà lloc el concurs de paelles.

Al vespre, quan cau el sol i la calor minva, hi haurà una actuació rociera a càrrec de San Sebastián de los Ballesteros i una actuació del grup musical Aura.Dissabte, la programació preveu el gran show 2022 (23 h) del Poblenou , una activitat molt característica del barri que fa 30 anys que se celebra. Es tracta d’una nit dedicada a l’espectacle, protagonitzada pels mateixos veïns del barri amb una actuació en playback que s’ha assajat durant tot l’any. i diumenge un matinal infantil (11 h) amb jocs infantils, corre-aigües, competició de pistoles d’aigua i l’actuació  de Jaume Barri.

Comentaris
To Top