Oci i cultura

‘Un estiu perfecte’, la cançó que ho peta de Flashy Ice Cream

flashy ice cream

És el primer tastet de l’EP que publicaran el 15 de juliol

Pol Giancana i Sneaky Flex, de Flashy Ice Cream

Què és per a vosaltres un estiu perfecte? Els sabadellencs Flashy Ice Cream responen a la pregunta amb una cançó alegre, optimista i melòdica, el primer tastet de l’EP que publicaran el 15 de juliol. El grup, referència catalana de la música urbana, transmuta i abandona la ciutat per acostar-nos fins a la costa. Ens traslladen en una platja amb amics i una nevereta plena de cervesa. Per, tal com canten, fer petits els problemes i deixar-los enrere. “Si és amb tu, és un estiu perfecte”, contesten a la pregunta.

Precisament, han batejat la cançó amb el nom Un estiu perfecte. Despertar-se a les 12h i sense l’alarma, viure nits inoblidables i brindar. De tot això parla el tema, que ha estat escollit com a cançó de l’estiu d’ICAT FM.

El nou treball que Flashy Ice Cream presentarà va en sintonia amb Un estiu perfecte. També serà fresc i pop, a diferència tercer àlbum del grup sabadellenc, Hangover, que és més fosc i amb tonalitats més aviat de drill. L’EP compta amb col·laboracions de Sexenni i de 31 FAM.

Comentaris
To Top