Oci i cultura

La ballarina Cecilia Colacrai aterra a l’Estruch

La ballarina Cecilia Colacrai s’expressa mitjançant el seu cos

Hi serà dissabte 9 de juliol a les 20h, el procés de creació de R.A.V.E

La ballarina s’expressa mitjançant el seu cos / CEDIDA

La ballarina Cecilia Colacrai presentarà a l’Estruch, dissabte 9 de juliol a les 20h, el procés de creació de R.A.V.E (Revolutionary Agglomeration for Voluntary Extermination), un espectacle que està preparant per estrenar al Mercat de les Flors, a l’octubre.

A l’Estruch, la coreògrafa compartirà amb els assistents la seva pràctica artística, l’estat actual de la peça i les qüestions que apareixen en el seu treball. Durant l’espectacle, Colacrai s’expressarà, mitjançant el moviment del seu cos, sobre la finitud i els esdevenirs de la nostra espècie.

Es transformarà una vegada i una altra, portant el seu cos al límit i evocant la primitivitat. Així, l’espectacle indaga, a través del gest, en el nostre instint de preservació.

La ballarina, coreògrafa i docent Cecilia Colacrai investiga diferents aspectes de la dansa des de 1997. Membre del Col·lectiu Big Bouncers i del Group LaBolsa, també col·labora amb el coreògraf João Lima. El 2005 va crear la seva primera peça en solitari, Sola?, i el 2011 La incorruptible bellesa de la distància, amb la col·laboració de les companyies loscorderos i Nats Nus Dansa.

Comentaris
To Top