Ciutat

Sabadell destina 165.000 euros a projectes d’inclusió social per a persones amb discapacitat

L’Ajuntament destinarà ajudes a associacions i entitats que impulsen la igualtat i l’accés a les persones amb discapacitat

Imatge d'arxiu de treballadors de la CIPO, una de les entitats subvencionades

L’Ajuntament de Sabadell ha aprovat aquest dilluns l’atorgament d’un total de 165.000 euros en forma de subencions destinades a l’àmbit de d’acció social. Així, les ajudes aniran tant a entitats dedicades a projectes que promouen l’autonomia de persones amb discapacitat com a aquelles que treballen fomentant la inclusió social.

El teixit d’entitats es dividirà en dos grans grups en funció de la seva tasca social. La primera branca, formada per 15 associacions, rebrà una subvenció per valor de 100.000 euros per l’impuls d’activitats que incentivin l’autonomia de diferents col·lectius de persones amb discapacitat.

Entre elles hi ha Fundació Els Xiprers, Associació de Persones Sordes de Sabadell, Fundació Privada Tutelar Família i Societat, Atendis, Xaloc, Adells, Obrir-se al món, Grandalla, L’Estel – Associació pro Persones en risc d’exclusió social, Andi, Associació Asperger, Cipo, Associació Esportiva Can Deu, Avan i Xalest.

La segona branca, per valor dels 65.000 euros restants, servirà per subvencionar aquelles entitats i fundacions que treballen específicament en la inclusió.

En aquest cas les associacions beneficiàries són la Fundació Privada Cerma Acoge, Fundació Main, Associació Ningú Sense Sostre, Associació Colors del Món, Fundació Privada Idea, Associació d’Acció Solidària Eulàlia Garriga, Associació Juvenil Esquitx, Actuavallès, Êthos i Associació Esportiva Can Deu.

D’aquesta manera, el consistori subvenciona entitats i associacions que treballen en el foment de la igualtat d’oportunitats, l’accessibilitat universal i l’equitat d’accés als recursos d’oci i lleure.

Comentaris
To Top