ESPORTS

Gabri Garcia, confirmat com el nou entrenador del CE Sabadell

Gabri Garcia

El tècnic de Sallent arriba a la banqueta de la Nova Creu Alta

Gabri Garcia juntament amb el director general, Bruno Batlle, i el director esportiu Gerard Escoda / CEDIDA

Sense sorpreses. Gabri Garcia és l’escollit per dirigir des de la banqueta el nou projecte del Centre d’Esports Sabadell. Així ho ha fet oficial el club després de fructificar les negociacions amb el tècnic de Sallent, que sempre va ser la primera opció després de l’arribada de Gerard Escoda a la direcció esportiva. Ambdós van compartir la dura experiència al Lleida Esportiu la passada temporada.

Gabri (43 anys) es va formar, curiosament, a les categories inferiors del Centre d’Esports, on va estar tres temporades. Fins i tot, anys més tard el Sabadell va rebre una compensació econòmica del FC Barcelona pels drets de formació. Va ser al Barça on va desenvolupar la seva carrera com a jugador. Va debutar al primer equip l’any 1999 de la mà de Louis Van Gaal. Un migcampista treballador, amb bona tècnica i visió de joc que es va saber adaptar a diferents posicions gràcies a la seva polivalència.

Després de 7 temporades i una greu lesió al genoll, Gabri va emigrar a Holanda, sent peça clau de l’Ajax durant quatre temporades. Qatar, Suïssa (Sion i Lausana) serien les seves últimes experiències com a futbolista. En la faceta d’entrenador, també va començar al FC Barcelona, dirigint el juvenil A. Els canvis a l’organigrama del F. Base el van portar a obrir-se camí en altres clubs. El primer seria l’Andorra, però amb l’arribada de Piqué va ser destituït en la temporada 18/19. El mateix desenllaç que a la UE Olot l’any següent.

Un gran repte

L’últim club ha estat el Lleida Esportiu, on va viure una temporada marcada per l’esperpèntic paper dels seus gestors. En unes circumstàncies molt complicades -mesos sense cobrar, sense camps d’entrenament a vegades i una tensió permanent- va ser capaç de classificar l’equip pel play-off d’ascens a Primera RFEF, però sense èxit. Ara inicia una nova etapa al Sabadell que significarà un nou repte: construir una plantilla pràcticament nova amb unes evidents limitacions econòmiques, però en un ambient saludable i el suport del club i una afició entregada. La seva presentació oficial apunta a la setmana vinent, quan haurien de començar-se els entrenaments.

Comentaris
To Top