ESPORTS

El primer fitxatge del Sabadell 22/23 és el retorn de Sergio Montero

Sergio Montero
Sergio Montero en una acció davant el Lleida en el seu únic partit de lliga al primer equip / LL. FRANCO

Ja és oficial. El retorn de Sergio Montero, quatre anys després del seu amarg adeu, es converteix en el primer fitxatge del Sabadell 22/23 i encaixa en la línia marcada pel director esportiu, Gerard Escoda, per aquesta nova etapa. Montero es podria considerar l’últim jugador nascut al planter que va arribar al primer equip encara que fos de manera gairebé testimonial: només va jugar els últims 28 minuts de la lliga 17/18 davant el Lleida a la Nova Creu Alta. També va jugar a la Copa del Rei.

La manca d’oportunitats el van fer canviar d’aires i va acceptar una oferta del Nàstic per jugar al filial, la Pobla Mafumet. Les seves bones actuacions li van permetre coquetejar amb el primer equip i debutar a Segona A: 77 minuts. Després de dues temporades a Tarragona, va signar per la AE Prat, fent una gran temporada a Segona B: 8 gols i un grapat d’assistències. La passada temporada va provar fora de Catalunya, a El Ejido, a Segona RFEF i també va ser un jugador important: 32 partits i tres gols.

Una gran motivació

Tornar a casa i vestir la samarreta arlequinada que va lluir en totes les categories del F. Base ha estat la principal motivació de Sergio Montero, qui hauria rebutjat dues ofertes superiors econòmicament. El de Ripollet, que ara té 25 anys, confia en aquest nou plantejament del Sabadell i espera convertir-se en un jugador rellevant en el seu rol de mitja punta o davanter. Ara se li presenta la gran oportunitat de triomfar a casa.

D’altra banda, la direcció esportiva continua treballant a un ritme frenètic per tancar dues operacions més a les pròximes hores i configurar l’esquelet d’una plantilla totalment nova. Podrien arribar dos cedits de l’Espanyol B i sonen fins a tres futbolistes del Lleida Esportiu: Keita, Joan López, Joanet, i el porter Ramon Vilà. També s’espera la resposta definitiva a la proposta de renovació d’Aleix Coch i Emilio Bernad. Com reconeixia el director general, Bruno Batlle, “serà molt difícil” la seva continuïtat.

El següent, Max Svensson

A les pròximes hores es farà oficial la segona incorporació. Es tracta del davanter Max Svensson, que arriba cedit per l’Espanyol. Fill del mític exjugador d’handbol suec, Max Svensson, la temporada anterior tenir una destacada aportació al filial blanc-i-blau que va acabar segon del grup III de la Segona RFEF, superat pel Numància a la recta final del campionat. Max (20 anys) va marcar 9 gols, sent el màxim realitzador de l’equip juntament amb  Juan Julián Mahicas. La temporada 20/21 va arribar a disputar 11 minuts amb el primer equip, quan militava a Segona Divisió A. Té un notable físic (1,82 m) i destaca per la seva polivalència en la zona d’atac: pot fer d’extrem o davanter centre.

Max Svensson

Max Svensson celebrant un gol amb l’Espanyol B / CEDIDA (J.C.)

Comentaris
To Top