ESPORTS

Gerard Guardi s’acomiada com a cap de premsa del CE Sabadell

Gerard Guardi
Gerard Guardi juntament amb Gerard Escoda i Jaume Milà / Lluís Franco

Relleu al Departament de comunicació del Centre d’Esports. El fins ara cap de premsa del club, Gerard Guardi, s’ha acomiadat a través de les xarxes socials amb un emocionat missatge després de quatre temporades. “S’acaba una etapa única. Ha estat un honor viure aquestes quatre temporades com a cap de premsa del club. Olot, Marbella, Miranda i Algesires. Tantes emocions al club que porto al cor i el millor de tot ha estat compartir-los amb persones extraordinàries”.

Agraeix la confiança del club i la seva aposta pel Departament de comunicació. “Gràcies a totes les persones que m’han ajudat a créixer personalment i professionalment. El club està en les millors mans”, conclou. El seu substitut en el càrrec serà el jove periodista Agustí Bernad, també molt lligat a l’entorn i actualitat del Centre d’Esports aquests últims anys. Els canvis afectaran altres àrees del Departament de comunicació.

Peça important

Gerard Guardi ha estat una peça clau en l’organigrama del Centre d’Esports, no només en la relació amb els periodistes que seguim l’actualitat i el dia a dia del Centre d’Esports sinó amb els jugadors o tècnics que han passat pel club en aquestes últimes quatre temporades. Amb la seva tranquil·litat i professionalitat, ha sabut conduir totes les situacions delicades i va ser un element fonamental per coordinar la feina els 10 dies del play-off a Marbella per exemple. Ara acaba un cicle i segur que iniciarà una nova etapa professional amb èxit.

Comentaris
To Top