CONTINGUT PATROCINAT

Genís Roca apadrina l’acte de Graduació 2021 de l’Euncet Business School

Acte de graduació Euncet

L’alumnat de l’Euncet Business School celebra la fi de les seves formacions amb una graduació multitudinària que també va comptar amb la participació de la primera promoció del grau en Ciències i Tecnologies Aplicades a l’Esport i al Fitnes

El dissabte 9 de juliol, l’Auditori de Barcelona va acollir l’Acte de Graduació de l’Euncet Business School, amb la participació de prop de quatre-cents estudiants de la promoció 2021-2022 dels graus i màsters universitaris, la formació Executive Education, el programa WESE i el màster online en Ciberseguretat, i amb una assistència total de més de mil persones.

L’acte va comptar amb les intervencions institucionals del Sr. Rafel Niubò, president del Consell d’Administració de l’Euncet Business School; de la Sra. Núria Marín, tinent d’alcalde de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Terrassa; de la Dra. Imma Ribas, vicerectora de Qualitat i Política Lingüística de la UPC; del Sr. Josep Maria Lluch, director general de l’Euncet Business School, i del Sr. Alfons Freixes, director del Centre Universitari, i els parlaments dels alumnes representants de cada estudi que es graduava.

L’esforç i treball acadèmic va ser reconegut amb l’entrega de premis pels millors expedients i treballs de fi d’estudis, i els docents millor valorats de cada programa formatiu.

Noves generacions per a un nou futur

“Com seran els negocis que gestionareu?” és la ponència on Genís Roca, padrí de l’Acte de Graduació 2021, arqueòleg, empresari, soci director de RocaSalvatella, president de la Fundació puntCAT i expert en transformació digital, va exposar la realitat professional amb què es trobaran els estudiants un cop graduats.

Genís Roca Euncet

Genís Roca, a l’acte de graduació de l’Euncet Business School / CEDIDA

El sector empresarial ha patit una gran transformació amb la revolució digital i ara, més que mai, es necessiten professionals capaços de fer front a aquest nou repte. Les generacions actuals tenen un paper fonamental en aquest procés com a agents de canvi.

CTEF, la promoció que revolucionarà la indústria de l’esport

Els estudiants de la primera promoció del grau en Ciències i Tecnologies Aplicades a l’Esport i al Fitnes (CTEF) s’han graduat després que es comencés a impartir per primer cop el 2018 amb la col·laboració d’Eurofitness i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

El grau en CTEF és una formació pionera en el camp de l’esport, les ciències i la tecnologia i única a Espanya i Catalunya que sorgeix com a resposta a les noves necessitats de la societat i la indústria esportiva.

Euncet Business School, 40 anys formant els líders del futur

Des que es va fundar a l’any 1981, l’Euncet Business School, adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya, ha crescut exponencialment i ha anat ampliant la seva oferta formativa en graus i màsters universitaris, l’Executive Modular Education (el programa de formació executiva format per postgraus i màsters especialitzats en les àrees funcionals de l’empresa) i els recents llançaments dels màsters online en ciberseguretat i esports electrònics.

Comentaris
To Top