Ciutat

Sabadell, contra el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l’esport

Acte del projecte Score

El projecte Score mostra el compromís de diferents actors de l’esport a nivell europeu per acabar amb el racisme i la xenofòbia

Sabadell s’uneix al projecte “Score” contra el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l’esport

Sabadell mostra el seu compromís per l’esport inclusiu i la lluita contra el racisme, la xenofòbia i altres formes d’intolerància en l’àmbit esportiu. L’ajuntament de la ciutat s’ha sumat al projecte europeu SCORE (“Sporting Cities Opposing Racism in Europe”), una iniciativa internacional que es durà a terme fins al juny del 2024.

El projecte irromp amb l’objectiu de crear una coalició de ciutats i entitats locals a nivell europeu que impulsi la tolerància en l’esport i lluiti contra aquestes xacres. La iniciativa, aprovada pel Programa Citizens, Equality, Rights and Values (CERV) de la Comissó Europea, busca involucrar de manera coordinada i conjunta a tota la comunitat de clubs i escoles esportives. Una crida a associacions, entitats i federacions per aconseguir acabar amb situacions massa sovint visibles en el camp de l’esport.

Més enllà dels actors estricament esportius, SCORE busca també atraure tot el teixit de grups de caràcter social implicats en la lluita contra el racisme i la xenofòbia. Agents socials involucrats en la promoció del diàleg i el desenvolupament d’estratègies per un esport més sa, nèt i amb valors dignes.

Comentaris
To Top