ESPORTS

Víctor Vidal (SD Logronyès) tanca la porteria del Sabadell

Víctor Vidal
Víctor Vidal a la gespa de la Nova Creu Alta després de signar / CEDIDA

Porteria coberta. Després de la incorporació de Sergi Puig, ara arriba Víctor Vidal (22 anys), procedent de la SD Logronyès, però amb una trajectòria marcada a les files del Lleida. La passada temporada era l’habitual suplent al Lleida Esportiu i en el mercat d’ hivern va decidir acceptar una oferta de la SD Logronyès, del grup I de Primera RFEF, on va disputar 14 partits. Amb la porteria coberta, es descarta definitivament la renovació d’Emilio Bernad, encara sense destí.

Víctor Vidal va néixer a Oklahoma (Estats Units), però des de molt petit la seva família es va establir a Lleida i ell va començar a jugar en la UE Lleida amb només 4 anys. Amb 19 li va arribar l’oportunitat de fer al salt al primer equip, però mai ha tingut la necessària continuïtat i s’ha convertit en l’etern suplent. La lliga passada va jugar 7 partits a la primera volta abans de marxar a La Rioja. Amb el seu 1,80 d’estatura destaca per la bona col·locació i ell mateix es defineix com un porter amb “molta personalitat”.

Com a anècdota, el Víctor és nét de l’exporter de la UE Lleida de la dècada dels cinquanta, Antoni Mesalles, i va debutar a Segona B a la Nova Creu Alta en un duel clau per la permanència del Sabadell a Segona B, la temporada 18/19. Mesalles va ser testimoni directe d’aquell duel que va acabar amb un 1-0 (gol d’Arturo). També va ser el debut d’Antonio Hidalgo a la banqueta de la Nova Creu Alta.

No serà l’última incorporació procedent de terres lleidatanes. Està a punt de fer-se oficial l’arribada del migcampista Joan López, Joanet. En les últimes hores han aparegut altres noms que mantenen negociacions amb la direcció esportiva arlequinada com són el lateral esquerre Eudald Vergés (Andorra) i el davanter Juan Delgado (CD Ibiza). D’altra banda, la continuïtat d’Aleix Coch continua guanyant terreny.

Comentaris
To Top