Ciutat

El Taulí dedica un minut de silenci a Mariona Creus

L’Hospital Parc Taulí de Sabadell ha dedicat un minut de silenci aquest dilluns a les 12 h en memòria de la sabadellenca Mariona Creus, qui va ser la presidenta del Consell de Govern de la institució i va traspassar aquest diumenge passat, 24 de juliol.

Minut de silenci en record de Mariona Creus al Taulí / CEDIDA

Infermeres, auxiliars, metges, personal d’administració i directius de la corporació s’han concentrat a les portes de l’hospital per fer el minut de silenci i dedicar un llarg aplaudiment en reconeixement de la trajectòria de Mariona Creus.

Durant el mateix diumenge i aquest dilluns, diferents personalitats també han transmès el seu condol per la mort de Creus, de qui tothom destaca el compromís que tenia amb el sector de la salut i, en particular, per fer progressar les infermeres, ja que és el que ella havia sigut.

La sabadellenca va morir precisament a l’hospital de Sabadell, a l’edat de 81 anys, on va passar els darrers dies ingressada per una malaltia respiratòria greu. La cerimònia de comiat serà aquest dimarts, 26 de juliol, a les 17 h al tanatori de la ciutat.

Mor Mariona Creus, presidenta de l’hospital Parc Taulí de Sabadell

Comentaris
To Top