Ciutat

Tragèdia evitable: un gat es precipita d’un pis i acaba morint a la clínica veterinària

El gat ha estat traslladat a l’Hospital Veterinari Vet’s, a l’avinguda de Barberà, on ha acabat morint

Una membre de Progat Sabadell rescatant el gat, que havia quedat atrapat / DS

El carrer de Marià Fortuny ha estat aquest dimecres l’escenari d’un episodi molt desafortunat. Un gat s’ha precipitat d’un tercer pis i ha quedat molt mal ferit. S’ha desplaçat fins a l’entrada del bar de sota del domicili i allà ha quedat estès i ensangonat, just darrere de les reixes que protegeixen el local. Ciutadans que circulaven pel carrer s’han parat a socórrer l’animal amb aigua i draps per netejar-lo, també han alertat a la Policia Municipal dels fets, que s’ha posat en contacte immediatament amb ProGat Sabadell. Una voluntària de l’entitat s’ha desplaçat fins a la zona per assistir el gat, que segons el primer diagnòstic, es trobava en estat greu. S’ha hagut d’alliberar el gat, que havia quedat atrapat darrere les reixes metàl·liques.

El bar on el gat s’ha aixoplugat després de l’accident / D.S.

El gat ha estat traslladat a l’Hospital Veterinari Vet’s, a l’avinguda de Barberà, on ha acabat morint hores després. A banda, s’ha localitzat als amos de la mascota mitjançant el xip del gat per explicar-los l’accident.

Un desenllaç evitable

Fruit de la tragèdia, Progat Sabadell ha obert un fil a Twitter amb diverses recomanacions que cal tenir en compte per a totes les persones que conviuen amb gats. L’ens insisteix que s’ha de ser responsable; i que és imprescindible no deixar els accessos a l’exterior oberts per evitar tragèdies evitables. Les xarxes de seguretat per gats són molt útils, diuen, i recorden que les mosquiteres tradicionals no són segures per a aquest tipus d’ús.

Comentaris
To Top