Oci i cultura

L’expresidenta del Parlament, Laura Borràs, visita l’exposició del pintor sabadellenc Jordi Roca a Ripoll

borras ripoll
Laura Borràs visitant l'exposició / Ajuntament de Ripoll

L’expresidenta del Parlament, Laura Borràs, ha visitat aquest dissabte l’exposició del pintor sabadellenc Jordi Roca a Ripoll. Borràs hi ha assistit aprofitant que havia de ser a la ciutat per rebre un acte de suport després de la seva recent destitució.

L’exposició

Jordi Roca, tot i haver nascut a Ripoll l’any 1933, viu des dels 12 anys a Sabadell. D’aquí la seva presència i compromís amb la capital vallesana. El pintor, molt vinculat des de sempre a la política, ha mantingut un gran compromís nacional durant els seus cinquanta anys de carrera. Amb la seva exposició a Ripoll, anomenada Identitat 1970/2022, Roca mostra una antologia de cinquanta anys d’obra pictòrica i compromís nacional.

Jordi roca expo gran

Jordi Roca presentant l’exposició / Ajuntament de Ripoll

Una bona mostra de la seva activitat són algunes de les seves últimes obres, Exigim l’alliberament dels presos polítics (2019), Català: identitat, llengua i cultura (2011-2022) i La llengua catalana és un bé universal. Salvem-la (2022).

Les obres es podran visitar a la Sala Abat Senjust. Plaça Ajuntament, 3. Ripoll fins al pròxim 11 de setembre. Durant la Diada se celebrarà la cloenda de l’exposició i l’entrega d’una obra al fons municipal. Roca protagonitzarà la glosa de la Diada al Monestir.

Comentaris
To Top