ESPORTS

Gabri: “No han estat les millors sensacions, però arribarem bé a la lliga”

Gabri Garcia
Gabri Garcia amb el seu cos tècnic a la banqueta / Lluís Franco

El tècnic del Centre d’Esports, Gabri Garcia, ha admès, després del decebedor empat contra l’Europa (1-1), que “ens ha costat moltíssim entrar, hem estat lents en la circulació de pilota i, en general, el partit ha sigut espès”. Sense buscar excuses en l’evident construcció d’un equip nou, el de Sallent ha atribuït una part d’aquests problemes a “la joventut de la plantilla i els nervis del primer partit a casa, davant la nostra gent”, ha subratllat.

També el preocupa un cert nivell físic baix dels seus homes a la segona part. “Ho hem de parlar i analitzar amb el preparador físic, potser es deu a les càrregues durant la pretemporada. De totes maneres, la part positiva és que alguns jugadors amb molèsties, com Guillem Molina, Adan o Sergi Altimira, han pogut jugar sense problemes i han acabat bé el partit”.

Tot i reconèixer que “no han estat les sensacions que volíem”, Gabri no se sent preocupat ha defensat els seus homes i està convençut que “arribarem bé a l’inici de la lliga. Tenen una actitud excepcional, creuen en el que fan cada dia i jo només els hi demanaré això i que es deixin anar al terreny de joc. Tenim una setmana per preparar bé aquest primer partit i ens centrarem en això”.

Tranquil amb Altimira

El tècnic s’ha referit també a determinats jugadors, com el cas de Sergi Altimira. “Nosaltres estem tranquils i el jugador, també. Està amb nosaltres, amb una gran actitud, i sap que aquí serà un jugador molt important. Tampoc podem pensar en què passarà el 31 d’agost, ara només pensem en què és jugador del Centre d’Esports”. Sobre l’escassa participació de Sergio Montero ha dit que “no el coneixia gaire i potser hi ha altres jugadors en millor moment ara mateix. També volia veure i promocionar altres futbolistes de la casa. És una situació d’encaix de posició”.

Sobre el sistema que utilitzarà, Gabri s’ha mostrat obert a tot: “la temporada passada (Lleida Esportiu) vam jugar gairebé sempre amb tres centrals i ens va anar bé. Ara, al Sabadell, hem jugat així i també amb quatre defenses. Tenim jugadors per fer-ho de les dues maneres. Quan hem jugat amb un 4-3-3, potser ens calen extrems purs que desbordin més… S’haurà de valorar en cada moment”. Espera l’Amorebieta.

Comentaris
To Top