ESPORTS

Hores decisives per a la continuïtat o sortida de Sergi Altimira

Sergi Altimira
Serà el de dissabte passat l'últim partit de Sergi Altimira amb l'arlequinada? / Lluís Franco

A mesura que s’acosta el tancament del mercat d’estiu –aquest dijous a les 18 h en el cas de la Primera Federació– creix l’expectació per la situació del migcampista del Centre d’Esports, Sergi Altimira. L’interès del FC Barcelona per la seva incorporació al filial –i competència directa del club arlequinat– es manté i des d’alguns sectors propers al club blaugrana s’assegura que l’operació és qüestió d’hores.

Continuen els contactes, però segons ha pogut saber el Diari de Sabadell, les postures s’han enrocat. El Sabadell no vol entrar a negociar i es tanca en la xifra de la clàusula, els 350.000 euros, mentre el FC Barcelona voldria rebaixar aquesta quantitat, una postura que no agrada gens al club arlequinat després de les inversions milionàries que s’han fet per futbolistes del primer equip. No s’entén que ara el Barça vulgui regatejar.

L’afició arlequinada es manté a l’expectativa. Tampoc entendria que el Sabadell entrés en una negociació abaixant el preu. Cada hora que passa sembla acostar més el migcampista a la continuïtat, però la situació pot donar un tomb radical si finalment el FC Barcelona posa els diners damunt la taula. Llavors només faltaria la decisió del jugador que seria afirmativa. En aquest cas, el Sabadell gairebé no tindria marge de maniobra. Aquesta incertesa també influeix en la preparació del partit per part de Gabri Garcia contra el Castelló.  Ho fa comptant amb Sergi Altimira o ha de pensar en un pla B?

Pendents de Sergi Garcia

D’altra banda, s’han accelerat les gestions per intentar fer realitat el fitxatge del sabadellenc Sergi Garcia, encara futbolista de l’Albacete. El Centre d’Esports juga, en aquest cas, amb el factor sentimental perquè el seu pare, Jaume, exarlequinat, està establert a la nostra ciutat i això pot influir favorablement. Dependrà de les negociacions amb el club manxec per arribar a un acord i després acceptar la proposta arlequinada. Si Sergi Altimira continua i ve el Sergi Garcia, quedaria tancada la carpeta de jugadors sèniors. Només faltaria la incorporació d’un últim futbolista sub-23.

Comentaris
To Top