Publicitat
Vallès

Els Bombers reben una seixantena d’avisos per les pluges al Vallès

Protecció Civil recomana a la ciutadania molta precaució en la mobilitat per les zones que es puguin veure afectades per aquest episodi de precipitacions

Imatge d'arxiu d'una forta tempesta al Vallès

Els Bombers de la Generalitat han rebut des de les 7 h fins a les 11 h d’aquest dimecres més d’una seixantena d’avisos per les tempestes al Vallès Occidental (66). La gran majoria han estat per filtracions i acumulacions d’aigua. D’altra banda, Protecció Civil ha activat l’alerta del Pla Inuncat per pluges intenses fins al migdia, sobretot a les comarques centrals.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut des d’aquest matí 172 trucades per diverses incidències provocades pel temporal arreu de Catalunya. Com en el cas dels Bombers, gran part s’han registrat al Vallès Occidental. Pel que fa als municipis amb més trucades, destaquen Barcelona (19), Sant Cugat del Vallès (12), Cornellà de Llobregat (10), Sant Feliu de Llobregat (10) i Sant Quirze del Vallès (10).

Els xàfecs estan arribant en alguns casos acompanyats de tempesta i fenòmens de temps violent (fort vent, calamarsa, esclafits o tornados). Protecció Civil recomana a la ciutadania molta precaució en la mobilitat per les zones que es puguin veure afectades per aquest episodi de precipitacions, i també en les activitats a l’aire lliure.

Publicitat
Comentaris
To Top