ESPORTS

El filial del Sabadell vol aixecar la Copa Catalunya amateur

Jordi López, Sabadell B
El tècnic arlequinat, Jordi López, en una sessió d'entrenament / Lluís Franco

Posar la cirereta. El filial del Centre d’Esports Sabadell ha preparat a fons la final de la Copa Catalunya amateur que disputarà aquest dissabte a les 20.30 hores al Nou Sagnier del Prat de Llobregat davant el Vilobí. Els arlequinats es van imposar amb claredat al Can Clota-La PlanaCan Cervera FC el passat diumenge (0-6) a les semifinals mentre el Vilobí va vèncer al CF Can Cartró per 1 a 0 a l’anterior eliminatòria.

L’equip entrenat per Jordi López no veu com una llosa ser el gran favorit (els arlequinats estan dues categories per sobre ara mateix) i és que tal com assegura el tècnic, “no sentim pressió, per nosaltres és un premi poder jugar una final de qualsevol competició i estem molt il·lusionats”. I és que el conjunt arlequinat és l’equip de superior categoria que queda a la Copa des de fa diverses eliminatòries, fet que també ha destacat l’entrenador: “l’ambició de l’equip ha fet que ens prenguem cada partit de la competició, sigui contra qui sigui, de forma seriosa i parla molt bé dels jugadors tenir sempre aquesta fam”.

L’escenari afavoreix

Tot i ser una final atípica per la data, al CE Sabadell B també li servirà per començar a acoblar l’equip amb les cares noves que han arribat. “Per les dates, aquests partits també ens serveixen per començar a preparar la temporada i veure com encaixen totes les peces”, afirma López.  El Vilobí, de la Tercera Catalana, serà el rival a la final que es disputa a camp neutral. Aquest fet afavoreix al CE Sabadell que podrà jugar a un estadi de Segona RFEF com el Nou Sagnier del Prat de Llobregat. Durant el torneig, les condicions d’alguns terrenys de joc han estat un hàndicap per un equip que té clar el seu estil de joc i que sempre intenta dominar al rival a través de la possessió.

El partit pot suposar l’aixecament d’un títol que, tot i ser menor, significaria un gran cop de moral per un filial arlequinat que compta amb objectius molt ambiciosos en el seu retorn a la Primera Catalana.

Comentaris
To Top